19 Şubat 2018 Pazartesi

Ardahan’nın Kurtuluşu İstanbul’da Kutlanacak



İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu 23 Şubat 2018'de İstanbul Bakırköy Botanik Park Restoran'ta, Ardahan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluş Yıldönümü etkinliği yapacak.
İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) yönetiminden yapılan açıklama şöyle:
ARDAFED, Ardahan Dernekler Federasyonumuz tarafından düzenlenecek olan Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü etkinliği 23 ŞUBAT 2018 tarihinde Saat: 19:00” ile 24:00” saatleri arasında İstanbul Bakırköy Botanik Park Restoran ta gerçekleşecektir.
Ardahanlı bütün hemşehrilerimizi davet ettiğimiz ve iştiraklerini beklediğimiz Ardahan’ın 97. Kurtuluş Gecesi etkinliğinde Federasyon yönetimi Ardahan’ın İstanbul da faaliyet gösteren 110 il, ilçe ve köy derneği arasından çeşitli kategorilerde başarılı çalışmalar yapmış olan Derneklerini seçerek yapmış oldukları bu başarılı çalışmalar münasabeti ile dernek yönetimlerine çeşitli ödüller verecektir.
Ardahan Dernekler Fedarasyonunun; Ardahan dernekleri arasından, dernek faaliyetlerini değerlendirerek, kurulacak bir komisyon tarafından seçilecek,; yılın dernek başkanı ve alanında başarılı derneklerin seçilmesi çalışmalarına başlanmış olup değerlendirmeler devam etmektedir.
Ardahanın Düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü etkinliği için toplantı ve çalışmaları devam eden ARDAFED yönetim kurulu Genel Sekreteri CEM AYNALI Dernek başkanlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz.
Geçen yıl dernek başkanlarınızla yaptığımız bölge toplantılarında dernek başkanlarımızı motive etmek, İlimize, İlçelerine köy ve bölgelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı onuere etmek için bu şekilde bir program uygulanması yönünde yönetim kurulu kararı aldık.
Federasyon olarak bizler her zaman dernek başkanlarımızla bir ve beraber hareket ediyoruz. Derneklerimizin Ardahan ile ilgili bütün çalışmalarına yardımcı olmaya destek vermeye çalışıyoruz Federasyona üye olsun olmasın derneklerimizin tüzükleri gereği yapmış oldukları Eğitim, Kültür, Sanat, Spor, Sosyal yardımlar ve diğer konulardaki çalışmaları yönetim kurulumuz tarafından takip edilmekte olup bu konularda başarılı çalışmalar yürüten ve bölge insanımıza katkı sunan derneklerimizi hem teşvik etmek hem de onure etmek için bu tür çalışmaların yapılması gerektiğine inanıyoruz dedi.
23 Şubat 2018 Tarihinde yapılacak Kurtuluş günü etkinliğinde de bu kıstaslara haiz olan dernek yönetimlerine başarılı oldukları alanlarda ödüllerinin verileceğini bütün dernek yöneticilerimizin etkinliğe iştirak etmelerini beklediklerini belirttiler.
ARDAFED
Ardahan dernekler Federasyonu



CNN ARDAHAN İNTERNATİONAL
Sonraki Next Post
Önceki Previous Post
Sonraki Next Post
Önceki Previous Post