1 Nisan 2018 Pazar

REZALET TURNOVA ŞAİBELİ ŞAMPİYONLUK



 ERCAN KARATAŞ yazdı - REZALET TURNUVA…ŞAİBELİ ŞAMPİYONLUK
Ulu Önder Atatürk ‘’Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklı Olanını Severim.’’ demişti. Bu her Türk gencinin uyduğu daha zorunda uymak zorunda olduğu büyük bir sözdür.
Kültür, eğitim ve spor toplumları ortak değerde buluşturan önemli oluşumlardır. İnsanları birbirlerine yakınlaştıran, farklı kültürleri ortak payda da buluşturan bu oluşumlar kişisel değerleri de en üst seviyeye taşırlar.
Ülkemizin her bir köşesi cennettir. Biz Ardahanlılar için özellikle de Sulakyurtlular için birlik beraberlik olmazsa olmazımızdır. Daha bir ay öncesinde toplandığımız Kaz Gecemi’zde, geleneksel Piknik Günleri’mizde bu beraberliklerimiz en somut örnekleridir.
Kültürel olduğu kadar sportif açıdan da bu beraberliğimiz Ardahan Kültür Evi’nin düzenlemiş olduğu futbol turnuvasıyla da devam etti!!!
Ne turnuvaydı ama.. Sonu başından belli turnuva esas grup maçları tamamlandıktan sonra netlik kazanmaya başladı. İlki geçen sene 20 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuva bu sene 30 takımın katılımıyla heyecan dolu anlara, güldüren kişiliklere sahne oldu. Keşke grup maçları bittiğinde turnuvada bitseydi ama her organizasyonda olduğu gibi ve bu organizasyonda bir şampiyon aranıyordu.
Ne olursa olsun biz şampiyon takımı alkışlayalım ama keşke hak edipte şampiyon olsalardı. İsim vermeyeceğim onlar kendilerini zaten biliyorlar. Bir komite düşününki şampiyon yapacakları takımı hakemlere şartlandırmışlar. Kaçak lisansla oyuncu oynatmalar, nizami gollerin sayılmaması, sert hareketlerde gerekli kartlar çıkmaması daha neler neler???.
Oysa geçen sene ilki yapılan turnuvada çıkan kavgalar film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor. Hele ki finaldeki rezalet. Söyleyin yakışmışmıydı biz Ardahanlılara.. Geçen sene ‘’Sizi şampiyon yaparız’’ sözleri bu sene gerçekleşti. Emeği geçenleri diğer tüm takımlar adına Allah’a havale ediyorum. Gözün aydın ARPEŞEN… Saha da alamayacağın şampiyonluğu masa başında aldın. Hayırlı olsun.
Ardahan Kültür Evi’nin kendine çok acil çeki düzen vermesi lazım. Gördüklerimizi, duyduklarımızı hemşerilerimize bildirmek suçmu? İnsanlar ve sivil toplum kuruluşları her türlü eleştiriye açık olmak zorundadır. Zira bu eleştirile insanları ve kurumları daha da üst seviyelere taşıyacaktır. Sizler sizlere yapılan eleştirilere kulak vererek düzeleceğinize rüşvet yemiş ve harama yol veren …. kişiler gibi sus pus olup yazılanları silme yoluna gidiyorsunuz. Bu da sizlerin gerçek anlamda o koltuklara yakışmadığınız en temel göstergesidir.
Biz yine de takımımızı verdiği mücadeleden dolayı yürekten kutluyoruz. Son söz olarak da böyle bir turnuvaya bir daha katılmayacak olup protesto ediyoruz.


YAZAN: ERCAN KARATAŞ
CEVAP HAKINI KULANMAK İSTİYEN KURUMLAR
CNN ARDAHAN INTERNATİONAL YÖNETİMİ İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER


CNN ARDAHAN İNTERNATİONAL #cnnardahan #cnn #ardahan #ınternational #cnnardahanınternational #haber #haberler #news #press #gazete #gazeteler #haberleri #ardahanın #sesi #posof #damal #hanak #çıldır #göle #hoçvan #haberleri
Sonraki Next Post
Önceki Previous Post
Sonraki Next Post
Önceki Previous Post